Contact us


All times are UTC - 8 hours



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
Offline Profile  


Joined: Wed Oct 17, 2007 7:22 am
Posts: 6
I have installed the exclipse plugin and I am getting loads of errors now in Eclipse when I try to do just about anything. I am running Eclipse 3.7.0 (Indigo). The main errors I am getting are below:
"Could not create action delegate for id: com.dynamsoft.scmh.shplugin.menu.action.get"
"Internal plug-in action delegate error on creation."
"Warning: Detected recursive attempt by part SCMH.Client.MainFolder.EditorSourceControl to create itself (this is probably, but not necessarily, a bug)"
Uninstalling the SCM plugin gets rid of the problem.
Please help!


Offline Profile  


Joined: Tue Mar 08, 2005 12:23 am
Posts: 1315
Hi Darwood,

To solve the problem, please uncheck the "Dynamsoft SCM Anywhere Hosted menu and shortcut keys" option, which can be found at "Eclipse -> Window -> Customize Perspective -> Command Groups Availability". Afterwards, you can do source control operations through the right-click menu (right-click the file/project -> Team).

_________________
Catherine Sea
Dynamsoft Support Team
Follow us@Twitter, Facebook


Offline Profile  


Joined: Wed Oct 17, 2007 7:22 am
Posts: 6
Catherine wrote:
To solve the problem, please uncheck the "Dynamsoft SCM Anywhere Hosted menu and shortcut keys" option,

"Dynamsoft SCM Anywhere Hosted Client menu and shortcut keys" or "Dynamsoft SCM Anywhere Hosted Plugin menu and shortcut keys"?


Offline Profile  


Joined: Tue Mar 08, 2005 12:23 am
Posts: 1315
Hi Darwood,

Sorry for the inconvenience caused.

I double tested the issue on my machine. To solve it, please follow the steps below:

1. Launch Eclipse 3.7.0 Indigo.

2. Go to "Eclipse -> Window -> Customize Perspective -> Command Groups Availability", and uncheck both "Dynamsoft SCM Anywhere Hosted Client menu and shortcut keys" and "Dynamsoft SCM Anywhere Hosted Plugin menu and shortcut keys".

3. Go to "Eclipse -> Window -> Customize Perspective -> Menu visibility", and uncheck "SCM Anywhere Hosted".

4. Click OK to apply the changes.

After the above steps, you can do source control operations through the right-click menu (right-click the file/project -> Team).

Please let me know how it works for you.

Best Regards,

_________________
Catherine Sea
Dynamsoft Support Team
Follow us@Twitter, Facebook


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ]  Moderators: Robert, Catherine


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Copyright © 2016 Dynamsoft | All Rights Reserved
dynamic designed by Dynamsoft team